← До всіх статей
September 2, 2024

Історії Близьких: Микола

У цій рубриці ми знайомимо вас із нашими Близькими та розповідаємо їх історії.

До Дня Незалежності України ділимось історією людини, яка власнороуч виборювала та продовжує боротьбу за те, щоб зберегти нашу Незалежність.

Розкажи трохи про себе.

Мене звати Коля, я військовий. Почав службу ще до 2014-го. На жаль, не за покликом серця. Але так буває, що не завжди ти вибираєш професію – іноді вона вибирає тебе. Я займаюсь логістикою та забезпеченням підрозділів.

Що допомагає триматися?

Дружина, друзі, відвідування різних заходів, коли є змога, книжки (люблю читати), прогулянки з близькими, хочеться написати «фізична активність», але, на жаль, її зараз мало.

Звідки ти дізнався про Близьких?

Дізнався про Близьких з анонсу воркшопу «Фінанси для себе» на сторінці Оксани Желєзко й вирішив сходити. Це виявилось безплатно для військових та їхніх близьких і дуже цікаво й пізнавально)

Чому варто йти до Близьких?

Тому що тут ти можеш знайти підтримку, нові цікаві знайомства, відвідати або взяти участь у різних заходах, класах, навчатись, спробувати щось нове для себе)

Що подобається найбільше?

Це однозначно воркшоп «Практика вільного руку» з Ельвірою. Я підсів) Це клас, на якому ти відключаєшся від зовнішнього світу та метушні, поринаєш у своє тіло й вивчаєш його через рух під чудовий супровід Елі) Після кожного класу для мене відкривається щось нове або приходить усвідомлення. З нетерпінням чекаю наступних зустрічей.

Фотографії

No items found.